Seksi Guze – Galerija 5 (31 slika)

Extra Pičkica i Bajine Bašte
Zove se Snežana. Ima dvadeset pet godina i živi u Bajinoj Bašti. Ovakvu extra pičkicu niste videli odavno. Obožava sport i ni jedan dan ne može da joj prođe bez sportskih aktivnosti. Njeno telo to i pokazuje. Svaki delić njenog predivno izvajanog tela je zategnut. Na slici se lepo vidi ako joj je svaki mišić izdefinisan. Guza joj je čvrsta i obla, a noge duge i vitke. Ovo prelepo vretenasto telo je milina gledati. Kako li je tek maziti se sa njom. Mislim da bi to bio pravi merak. Vidi se da je sva negovana. Depirila celo telo, ribica joj je glatka i sočna, a grudi čvrste i izazovne. Ovakve ribe vrede čitavo bogatstvo. Ona se loži na sportiste, razvijene i jake tipove koji se redovno bave sportom kao i ona.

Seksi Kaubojka Jana
Jana je odlučila da svom dečku priredi neverovatnu zabavu i iznenađenje. Obukla se kao kaubojka i čekala da se dođe kod nje u stan. Obula je male crvene kaubojske čizme i na glavu stavila veliki slameni šešir. Dok je on ulazio u stan, ona je uzjahala fotelju i mešala guzom simulirajući jahanje. Guza joj je bila vrlo seksi u crvenim gaćama. Sise je stegla nekom malenom krpicom. Mešala je guzom na fotelji, a dečko je sav zblešen buljio u nju, dok mu je kurac lagano zatezao pantalone. One je videla da joj je dečko u erekciji, pa nije prestajala nego je jahala stolicu sve brže i brže, uzdišući i šaputajući perverzne reči. Jana je baš žestoka kaubojka.

Hana Želi Lupkanje po Guzi
Hana je plavuša sa extra telom koji voli kad je lupkaju po guzi. Ona se zavalila na kauč i čeka dobro pljeskanje po mesnatom debelom dupetu. Ništa je ne napali više nego kad čuje zvuk udarca dlana o njene guzove. Tada naprosto poludi, njena pička postaje toliko vlažna, da joj se sokići slivaju niz butinu. U stanju je da se jebe ceo dan samo da je neko šljepka i šamara po guzi. Kaže da joj je osećaj neponovljiv. Omiljena poza joj je od pozadi. Tada joj je najslađe da dok prima kurac u njenu toplu pičku dobija dlanom malo ispod kuka. Tolerantna je na bol i voli malo grublji seks.

Guze koje ostavljaju bez daha
Pripremite se pre nego što pogledate ovu sliku jer ovo su guze koje ostavljaju bez daha. Prelepa dupeta.