Pušenje Kurca – Galerija 13 (25 slika)

Crnokosa Kurvetina u Vrtlogu Strasti
Ova drolja je upala u grupnu jebačinu. Jedan od njenih jebača nam je poslao ove sjajne amaterske slike na kojima se vidi kako on i njegovi drugari svršavaju po ovoj kurvetini. Pre toga su je dobro izjebali u sve rupe. Pravi grupni sex, grupnjak, odlična jebačina, odličan sex.

Crnac Napušava Drolju
Blago ovom crncu kada je dobio ovako iskusnu i napaljenu devojku koja voli da puši kurac i da guta spermu. Crnac ju je baš dobro napušio i svršio joj u usta. Nije sve mogla da proguta iz prve, ali ne sumnjamo da će polizati sve što je ispalo iz usta.

Drolja s malim sisama puši ogroman penis
Baš je slatka ova droljica, dobra za pušenje kurca. Vidite kako je klekla i kako uživa u ovoj pozi. Rukom je uzela ovaj ogromni kurac, drži ga čvrsto da joj ne ispadne, i guta ga. Ne znam da li će joj ceo stati u usta. Stavila je samo glavić, masira ga i vrti svojim jezikom. Tip obrijane kurčine će joj zasigurno pomoći, nabiće joj glavu lagano na svoj ogromni penis, nabijaće se sve dok joj ne svrši u grlo i u usta. Ona to jedva čeka.

Dok priča s momkom ljubavniku puši kitu
Evo je Stanislava, kum njenog dečka nam je poslao fotku, da se uverimo kolika je kurva ova Stanislava. Priča sa dečkom, a njegovom kumu puši kurac. Pa gde to ima. Kakva droljetina. Obožava to da radi. Profuknjača. Ali šta da se radi, voli kurva sex i dobar kurac, pa čiji god da je. Najviše voli kada dobro obradi muškarcu kitu, kad ga dobro popuši, nadrka, pa kada je jebač poprska po licu i sisama. To je oduvek žestoko palilo.

Prsata plavuša sisa malu kitu
Uh kakvu sisu ima ova jebačica Mirela. Ima dobar beli čipkani brus ispunjen okruglim jedrim sisama. Amer voli kada ga Mirela oralno zadovoljava, kada mu puši njegov kruti penis. Kako se samo naguzila, uh kako mu samo puši njegovu muškost. Uvija se kao zmija, nabija se i uvlači njegovu kitu u grlo, jako duboko, skoro do resice. Grcaju oboje od strasti, Mirela jedva čeka kada će je spermom poprskati po licu.

Svršavanje na vrat i sise
Ovo je Veca iz mog komšiluka. Udata je, ali joj se mužu kurac ne diže. A ona voli sex, ne može da živi bez sexa. Kad god je zasvrbi njena razvaljena pičketina, pođe kod komšije. Zna da će dobiti dobar i krut kurac. Tako se svako malo nađu i jebu. Sada ih vidimo u njegovom autu, razvaljuju se opasno. Komšija je stavio svoj kurac među njene velike sise, i nabija ga gore-dole. To ga je toliko napalilo da joj je spermu poštrcao po sisama, vratu i licu.

Tamnoputa Amazonka sisa glavić
Kako je zgodna ova kurva. Prava Amazonka, tamnoputa, zelene oči, pletenice u kosi. Mislim da se zove Anabela. Sada je u sobi sa Jankom. On je rašitio noge, nadigao kitu, dok ona pozira. Voli cura da se fotografiše dok drka kurčeve i dok ih puši. Oduvek je volela velike kite. Pošto voli dobar i grub sex, takođe voli i dugu predigru. Sigurno je da zna kako da napali muškarca. Nadrka mu kurac, i puši dugo dugo. Počne od glavića, završi sa jajima. Obožava kada joj je kita duboko u ustima.

Plava Barbika liže glavić
Ova kujica je kao Barbika. Bela koža, lepa plava kosa, divne velike oči. Kako je samo zinula, vidi se da je gladna, želi da se zadovolji ovom obrijanom kurčinom. Počela je od glavića, otvorila jako usta, palaca glavić jezikom. Želi da ga malo gricne, želi da ga celog stavi duboko u grlo. Njen Ken baš uživa, voli kada mu ova kurvica oblizuje glavić dugo, pa kada celu kitu stavi u usta, kad je tuca svojim kurcem jako.

Očajna domaćica puši obrijanu kitu
Ova drolja je ista ona narandžasta očajna domaćica, Marcia Cross. Kako samo dobro dudla ovaj obrijani kurac. Vidi se da su se ovo dvoje dobro zahuktali. Legli na veliki, udobni krevet, pustili pornić, i oponašaju glavne aktere. Ova kučka ima extra sise, dobro oblikovane, sigurno dobro tresu kada se tucaju, kada se nabija na kurac. Pičica joj je lepo obrijana, ima lepu frizuricu. Sada mu narandžasta droljetina dudla glavić, obuhvatila ga je šakama, dovodi ga do ludila.

Sisata Anastasija puši obrijani kurac
Anastasija i Petar vole oral. Petar obožava kada je Anastasija na kolenima. Pali ga njena crvena dekoltirana majica iz koje joj vire nabrekle grudi, njena crna suknja, Anastasija je prava sex bomba. Voli da gleda kako mu puši kurac dok joj sise tresu u malom brusu. Ona puši kurčinu sa uživanjem, obgrlila ga je i čvrsto nabija njegovu debelu kitu u svoja mala usta. Dok joj sise mešaju u uzanoj majici, Anastasija je spremna da je Petar celu poprska po licu.

Crnka uživa u pušenju kurca
Evo je droljica koja se ubija od pušenja. Ma naprosto obožava da puši velike kite. Sada je vidimo sa Sašom, bivšim dečkom. Kada god im treba sex, jedan telefonski poziv rešava sve. Saša dođe, i onda počnu sa predigrom. Crna drolja mu masira i stiska jako jaja, masira kitu, prevlači kožu preko glavića, liže i puši. Jezikom prelazi preko cele kite dok Saša stenje, želi da ga ova kurva uzme celog u usta, želi da joj svrši u usta i po licu.

Prsata Antonela dudla veliki kurac
Antonela i Marko su u vezi par nedelja. Antonela je nevina, još devica, Aiko joj je dvadeset godina. Nikad nije osetila čvrsti kurac u svojoj maloj pičkici. Ali zato voli da puši Markov ogromni kurac. Kada on dođe kod nje u sobu, zaključaju se i maze. Vole peting i oral. Marko voli da liže njenu obrijanu pičkicu, da liže njen ukusni klit, da meša njene sise, da stiska bradavice. A ona klekne na kolena, masira mu jaja i puši veliki kurac. Baš voli da puši Markov kurac.

Sisata Tanja puši nabreklu kurčinu
Ovo je Tanja, prostitutka iz Rusije. Baš je žestoka, plava, krupnih plavih očiju, još boljih sisa. Kako ima jebozovne bradavice. Sigurno joj se sise jako tresu u toku sexa kad se jako nabija na dignute kurčeve. Sada Tanja dudla nekom liku, goli su, ona se naguzila i sisa obrijani kurac iz sve snage. Jednom rukom drži nabrekli penis dok drugom drka nabrekla i puna jaja. Jezikom i zubima jako sisa ovu kurčinu. Baš zna dobro svoj posao.

Brineta Marijana puši Marjanov kurac
Marjan nam je poslao ovu fotku. Dok je bio sa ovom droljetinom iz komšiluka, pušila mu je kada je hteo. Obožavao je da je fotografiše dok mu dudla karu. Pošto oboje vole sex, omiljeni deo im je pušenje. Marijana sama želi da ga dudla, sagne se, otkopča mu farmerke, izvadi kurac i počne da ga drka. Čim se kurac malo nadigne, počne da liže crveni glavić. Ceo kurac postane mokar od njenih sokića. Zatim ga stavi duboko u usta. Marjan joj pomogne, uhvati je za glavu i nabija joj kurac što dublje.

Bikini kučkica kreće u akciju
Kakva riba, uh! Kakvo telo ima ova kučka, znači savršenstvo. Kako je samo jebozovna! Vidi se da voli da se sunča. Ima lep broznan ten. Sigurno je imala neki lep kupaći kada je bila na moru. Sise su joj za desetku, kao i pička. Nije je obrijala celu, ostavila je malo iznad. Ovaj lik će prvo da joj gricka bradavice, da joj mesi sisetine. A ona se sprema da mu popuši nadignutu kitu, sprema se da legne kraj njega i da stavi celu kurčinu duboko u grlo. Obožava da puši kurčeve.

Plava kujica drka balavi kurac
Pogledajte samo kako ova drolja liči na Madonu. Samo što je mnogo mlađa. Ovde vidimo Natašu i Danila kako uživaju u studentskoj sobi. Baš vole sex ovo dvoje. Nataša ga je prvo dobro dudlala, pušila tako žestoko. Onda ga je uzela onako balavog, i počela da ga drka, da prevlači kožicu preko glavića. Nabrekli kurac je počeo jako da pulsira u njenim rukama, Danilo se baš napalio, želi da Nataša stavi kurac u usta da joj svrši po jeziku, licu, usnama.

Napaljena plavuša na kolenima puši kitu
Kakva droca, prava profesionalka. Voli da puši kurac. Voli da muškarac dominira i da mu ispunjava sve želje. Najviše voli kada je na kolenima, i kada joj muškarac nabija kitu u usta. To je izluđuje. Ovaj tip stoji, zavrnuo je majicu jednom rukom dok drugom čupa njenu plavu kosu i nabija joj glavu na debelu kitu. Kita mu je tako velika, nema šanse celu da je stavi u usta. Zato je šakama obuhvatila ovu kurčinu oko korena, a glavu nabija jače, želi da oseti kurac duboko u grlu.

Zelenooka brineta puši nadrkani kurac
Baš se vidi da ova droca voli kite. Ovde vidimo ovu droljicu kako uživa dok puši ovaj nadrkani kurac. To joj je omiljeni dio jebanja. Najviše je napali da dobro izdrka i popuši kitu koja će je kasnije celu okupati. Dok puši kurac i nadrkava ga jako, svog dečka gleda pravo u oči. Voli da gleda njegovo lice dok mu sisa nabrekli kurac. Voli da gleda kako on uživa i traži još. I ona mu daje još. Gura njegovu kitu sve dublje i dublje.

Sexy plavuša puši kitu
Podseća li vas ova mala na Sijenu Miler. Ma pljunuta Sijena. Tako je sexy, tako je dobra, vrela i napaljena. Ovde je vidimo kako gola leži na svom jebaču. Sise je naslonila na njegove noge u muda. A usta odrađuju posao. Vlažnim jezikom obrađuje ovu obrijanu kitu. Vidi se da ova sexy kučka zna dobro da puši nadrkane penise. Uživa u svakom trenutku. Nabija kitu duboko u grlo i jedva čeka da joj ovaj jebač ispuni grlo vrućom spermom.

Svršavanje u usta i gutanje sperme
Pogledajte vi samo ovu droljicu. Ova plava kučkica Mara voli da se kara. A još više voli kada joj jebač napuni usta vrelom spermom. Ilija nam je poslao ovu fotku, hoće čovek da ceo svet vidi s kakvom je droljetinom bio pre par dana. Baš je dobra ova drolja, prava profesionalka. Kleči na kolenima i uživa. Voli kada je dole, kada nadrkava debeli kite, i kada ih stavi duboko u usta. Voli kada joj jebači svršavaju u usta, obožava da guta vrelo seme.

Sisata plavušica puši kurac
Kakve sisice ima ova plavušica. Ko ih ne bi gnječio i masirao. Baš ima lepe bradavice. Kao stvorene za grickanje. Ova plava kujica baš voli oral. Voli devojka da puši kurac, pa voli. To joj niko ne zamera. A kurac ovog tipa je baš ogroman, mada to ovoj iskusnoj droljetini ne smeta. Gura ga duboko u grlo, nadrkava svojim rukama, dok mu masira tvrda jaja. Obuhvatila je ovu debelu kurčinu rukom, i puši ga tako zavodljivo.

Zatvorila oči, puši i uživa
Milica iz Pančeva obožava oral. Voli da puši velike kite. Kada joj cimerka ode kući, dovede svog dečak u sobu i jebu se najstrašnije. Vole dugu predigru. Nemanju pali kada ga Milica oralno zadovoljava, kada počne da mu drka penis, i da ga oblizuje njenim vlažnim jezikom. Voli kada ga nenamjerno zakači zubima, to ga dovodi do ludila. Milica ga je ovde uzela za koren kurca, i lagano ga puši, pomerajući glavu gore-dole.

Blajhana plavuša puši kurčinu
Ovu curu sam več negde video… Da, sećam se, zove se Jelena, iz Čačka je. Ima profil na fakbuku. Ko je ne bi jebao. Uh kakve ima oči, kurac joj viri iz očiju. Ima extra usne za pušenje, velike, pune. Pitam se samo koliko joj je duboko grlo. Počela je da liže glavić, dok je polako nadrkavala kitu ovom liku. Zatim ga je stavila lagano u usta. Uh kako dobro puši, jebač je uhvatio za kosu i nabija je jako na svoju tvrdu kitu.

Plavooka Marina puši kurac
Kakva kurvica, pohotna, crnka, plavooka. Vidi se da vodi računa o svom izgledu, voli francuski manikir, a i francuski poljubac… Samo u ovom slučaju, voli da ljubi nadrkani kurac, da ga liže, da ga stavlja duboko u usta. Uh kako ga je uzela svojim lepim prstićima, nadrkava ga, požudno gleda. Oblizuje se, oblizuje glavić. Jedva čeka kada će da ga oseti duboko u grlu. Obožava velike kurčeve koji joj ulaze duboko u grlo.