Pička – Galerija 4 (20 slika)

Devojka se nabada na pivsku flašu

Ne znam šta me je više opčinilo kod ove devojke, to što ima prelepe sise ili što pičkom sedi na pivsku flašu. Sise su jedno i one su odlične, prelepe, prirodne sise, a izgledaju kao silikoni. A pička, uh, to je druga priča, odlična i obrijana, sedi na flaši i nabada se na nju. Sisa prst i pokazuje dečku kako će kasnije njemu da posisa veliki i nabrekli kurac. Pašće dobar seks, ma šta dobar, odličan seks i razvaliće je od jebanja svojom velikom batinom. Biće to odlična jebačina i svršavanje po devojci.

Pozovi me (iz Srbije) na broj
0906/400-095
- Cena 120 din/min
Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Federacije BiH) na broj 094/270-132

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:

CG (razmak) TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Hajneken u pički

Jedinstvena promocija za hajneken pivo. Nema bolje, slažete li se. Cura je gurnula ceo grličć flaše u svoju vrelu i napaljenu pičku. verovatno zamišlja dobar kurac kako je jebe, ali draga, za seks ti ipak treba prava kurčina, a do tad se slobodno igraj flašom.

Plavuša, silikoni i obrijana pička

Silikonska plavuša pozira gola. Veliki silikoni, obrijana pička, mmm, poželjno za jebanje i rasturanje od seksa. Rukama bih se držao za njene velike silikone dok bih je velikim kurcem razvaljivao od seksa u pičku i u bulju. Posle bi mi ga lepo popušila i svršio bih joj u usta, a kurac razmazao o njene sise, pa bih joj ga gurnuo među sise da ga obrišem, a posle joj ga zabio u usta da mi ga lepo poliže i počisti, a ona bi uživala u tome, gutajući moju spermu i ližući mi jaja.

Potpisana pička

Verovatno se njen voljeni dečko potpisao iznad njene pičke. Čisto da se zna kome riba pripada i ko ima najveće pravo da je jebe kad god to poželi, da rasturi njenu vrelu vaginu svojom velikom batinom. To care, seks, seks, seks.

Kondom i sperma na peškiru

Da li mi to vidimo spermu na peškiru i kondom na toalet papiru. Ili je pao jedan dobar seks ili će tek biti seksa. Cura ima lepe sise, još lepšu pičku, a verovatno i veliku želju da se jebe i bude jebana. Osim u pičku, nadam se da če je jebati i u dupe, analni seks, šta bi joj falilo.

Pička ljudi, pička

Pička ljudi, pička. Devojka raširila prstićima svoju vaginu i vidi joj se pičkica. Klik da vidite. Željna je seksa, vidi se, samo joj treba veliki kurac da joj uleti u vaginu i razbuca je.

Nabubrela pička i veliko dupe

Devojka je masturbirala pred dečkom, slikali su se tako, pa mu je onda okrenula leđa i pokazala bulju i vlažnu pičku. On nije mogao da odoli a da ne uslika i njenu vlažnu i nabubrelu pičku i njene veliko i dobro dupe. Posle ovoga je pao dobar seks, odlična jebacina i sve što ide uz to, pušenje, analni seks, svršavanje po licu i u usta, gutanje sperme, razmazivanje sperme po telu i lizanje kurca koji na sebi još uvek ima spermu.

Gola devojka pozira

Gola devojka pozira na balkonu. Pička, sise, sve se vidi. Zgodna pičkica, zrela za seks i dobro rastuiranje. Biće dobra jebacina kako mogu da primetim. Kad vam cura pozira sa raširenim nogama, a pritom je gola i pička joj zjapi na sve strane, to znači da je željna i gladna velikog kurca i dobrog seksa. Jebanje joj je prioritet. Klasični, analni, oralni seks, sve bi da proba i sve želi da uradi.

Lezbejke masturbiraju

Lezbejke se igraju vibratorom. Ja bih ga pre nazvao velikom batinom u njihovim vlažnim pičkama. Da je umesto vibratora kurac, moglo bi se nazvati jebačinom, ali pošto nije, onda je samo jedno žestoko žensko masturbiranje. Vlažne pičke, velika batina, izgleda kao velika debela viršla. Rado bi se jebale, draži im je seks, ali sada trenutno uživaju ovako i dovoljne su same sebi i bez muškaraca.

Razapeta pička

Cura razapela svoju pičku. Raširila je prstićima da je dečko što lepše uslika. Ima dobru pičku, vlažnu, duboku koja može u seksu da primi veliku kurčinu. Cura zaista voli seks, obožava ga i uživa u njemu i velikom kurcu u sebi tj. svojoj dubokoj i vlažnoj pičkicu. Voli i analni seks. Voli da ga primi otpozadi u bulju i da joj ga dečko duboko zabije u čmar. Može se reći da joj je telo zgodno, ok je, sise su joj takođe ok, malo se opustile, ali to je sve deo prirodnog procesa i Zemljine gravitacije.

Prirodne sise i neobrijana pička

Cura pokazuje svoje velike i lepe, prirodne sise, svoje prelepo telo i neobrijanu pičkicu, ali prelepu. Ribica ima odlične sise, lepe su i za svaku pohvalu, strava telo za maženje i odličnu pičku za jebanje. Seks joj je glavna preokupacija u životu i uživa u njemu. Voli da puši kurac, sisa kitu, guta spermu, prava gutačica, a voli i da pičkom proguta veliki kurac.

Droljice pokazuju pičku

Dve male, rasne droljice pokazuju svoju pičku. Pičići imaju ekstra pičkicu za polizati, za pojebati i još mnogo štošta. Imaju i dobre sise. Jedna od njih ima velike sise i tako bih je mesio i trpao u ovu njenu slatku pičku da bi samo vrištala od zadovoljstva. Pao bi odličan seks.

Pička i po, silikoni, obrijana pička

Wow, kakva pička, ma ne pička, pičketina, pička i po. Devojka koja vodi računa o sebi i svom izgledu. Obrijala pičku, ugradila silikone, ofarbala se u plavo i sad je ekstra pičketina. Kako bih je jebao među njene silikone. Odlične i velike sise koje stoje uspravno, baš kako treba. Sve čestitke sisama, pički, telu, bomba devojka. Samo takva pičkica za seks. Jebao bih je, ne bih se zaustavljao, mesio bih joj njene velike sise, a na kraju bih joj svršio po silikonskim grudima i razmazao spermu po celom telu.

Neobrijana pička i grupnjak

Devojka sa neobrijanom pičkom. Prirodno rastinje i grm. Iako je neobrijana, dlake joj dobro stoje. Kao da žele da se momak potrudi dok dođe do pičke i krene da je jebe. Neki vole da guraju lice u dlake i da mirišu i ljube ih. Možda njen dečko baš to voli pa ne brije pičku zbog njega. Verovatno je bio dobar seks i dobro pušenje kurca. Devojka je napaljena i zgrabila je kitu svom momku, a ako dobro pogledate, videćete i treću osobu na slici, neka cura koja voli grupnjak im se pridružila.

Frizurica na pički

Devojka sa skromnom frizurom na pički. Obrijala je sve osim malog trouglića. Njen dečko voli kad ostavi neki motiv neobrijan i to ga posebno pali, pa mu ona ispunjava njegove prljave želje. Cura voli još i da puši kurac, da joj dečko svrši po licu, da joj ga duboko zabije u usta i u pičku, a voli i analni seks. Prosto uživa u analnom seksu dok joj momak razvaljuje bulju velikom kurčinom.

Dlakava pičketina

Za one koji vole dlakavu pičku, neurednu i neobrijanu, evo jedne slike za uživanje. Dlakava pičketina, neuredna i neobrijana leži tu pred vama i kao da vas mami da joj kurcem uđete u njenu napaljenu ribicu. Željna je seksa i dobrog razvaljivanja. Seks joj je glavna hrana u životu. Vlažna i zjapeća pička koja može da primi veliki kurac u sebi, želi ga, želi da joj ga dečko zabije i da joj razvali pičku.

Veliko dupe, vlažna pička

Veliko dupe, velika pička tj. zjapeća pičketina, ribetina. Natrtila se i naguzila, spremna da primi veliku kitu u svoje dupe tj. čmar i u svoju vlažnu pičku željnu dobrog seksa i velikog kurca. Pašće ekstra seks koliko ja vidim.

Devojka pozira

Devojka uživa gola, pozirajući svom dragom i voljenom, gola. Sve se vidi, pička, sise, ništa se ne krije, sve ide na videlo. Spremna je za seks i žestoko jebanje.

Zjapeća pička

Devojka pozira dečku. Zjapeća pička, vlažne usmine, zgodno telo, dobre sise. Ali najvažnije od svega, devojka ima ekstra pičku, vlažnu i primamljivu muškim usnama, jeziku i kurcu. Dobra za jebanje i razvaljivanje od seksa.

Kurac, dlakava pička i virbrator

U glavnim ulogama veliki kurac, dlakava pička i vibrator. Šta će biti, dobar seks ili masturbiranje vibratorom. Verovatno oba po malo. I jebanje i masturbiranje vibratorom. Cura zna kako da uživa i zadovolji svoju gladnu ribicu dobrim seksom.

Pozovi me (iz Srbije) na broj
0906/400-095
- Cena 120 din/min
Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Federacije BiH) na broj 094/270-132

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:

CG (razmak) TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: