Incest Seks s Majkom (šokantna ispovest sina)

incest s majkom

Bili smo srećna porodica

Imao sam srećno detinjstvo kao većina dece. Roditelji su mi pružali sve što mi je bilo potrebno. Ne mislim samo na materijalne stvari. Pružili su mi ljubav, toplinu porodičnog doma i osećaj da pripadam negde. Ja sam sin jedinac, tako da je sva pažnja bila usmerena ka meni.

Sve je bilo idealno dok nas otac nije napustio. Jednog dana se samo spakovao i otišao kod druge žene.

Kasnije smo majka i ja saznali da se s njom viđao pune dve godine. Jedno vreme sam bio besan na njega, ali kako je vreme prolazilo, moj bes je jenjavao jer nisam želeo da budem nervozan svakodnevno zbog njega. Pustio sam to i zaboravio da sam ikad imao oca.

Majka je bila tužna jer je muž napustio. Par puta sam je zatekao sa suzama u očima.

Nikad mi nije priznala da je plakala zbog njega, ali ja sam znao razlog jer pre razvoda nikad, ali nikad nije plakala. Kao sin jedinac koji je već punoletan i kao glava porodice i jedini muškarac u kući, imao sam potrebu da nekako zaštitim majku. Da joj se nađem u nesreći i da joj pomognem.

Pokušavao sam da usrećim majku

Pokušavao sam na sve načine da usrećim majku, ali ništa nije pomagalo. Bila bi srećna sat-dva, a kasnije bi se ponovo zamislila, mislima odlutala negde i plakala.

S obzirom da je moja majka u to vreme bila relativno mlada žena jer se mlada udala i rodila mene, smatrao sam da bi bilo bolje ako bih joj pomogao da pronađe nekog novog muškarca. Namestio sam joj tri sastanka preko sajta za upoznavanje sa razvedenim ženama.

Jedva sam je naterao da ode na sastanak i pruži šansu tim ljudima. Vraćala bi se nezadovoljna i govorila mi da to nije to i da ne želi više da ih vidi. Posle nekog vremena sam odustao od ideje da majci pronađem novog momka.

incest seks keva sin maštanje

U školi su svi pričali o seksu

Kad nas je otac napustio, ja sam bio negde pri kraju četvrte godine srednje škole. Već sam bio punoletan. Išao sam u gimnaziju. Kako je škola bila malo naprednija od ostalih srednjih škola u gradu, većina momaka iz mog razreda su već izgubili nevinost.

Svi su pričali o svojim seksualnim avanturama. Ja nisam imao čime da se pohvalim jer sam još uvek bio nevin.

Tad sam bio tužan zbog toga jer sam mislio da sa mnom nešto nije u redu. Nisam imao devojku i još uvek sam bio nevin.

Video sam majku golu kako se kupa

Jednog dana sam se ranije vratio iz škole. Gubili smo dva zadnja časa. Majka verovatno nije očekivala da ću se tako rano vratiti iz škole, pa je ušla u kupatilo da se tušira i ostavila vrata otvorena. Kod nas je takav raspored soba da se iz hodnika sve vidi šta se dešava u kupatilu, ali se iz kupatila ne vidi baš najjasnije da li je neko ispred.

Slučajno sam video majku golu kako se tušira. Nije mi to bila namera.

U trenutku kad sam je video, prala je kosu, žmurila je, tako da nije bilo šanse da me vidi čak i da je htela. Ispirala je kosu od pene i pena se slivala niz njeno golo telo. Wow. Nisam znao da moja majka ima ovako zgodno telo. Isprva nisam želeo da gledam dalje, ali sam iz nekog razloga nastavio da gledam golu majku kako se tušira.

majka i sin seks maštanje

Kurac mi je bio tvrd

Voda se slivala i slivala niz njene gole grudi, struk i duge noge. Moja prva pomisao je bila kako bi ona bez ikakvih problema mogla da nađe ne jednog, nego deset momaka da je htela.

Dodirnuo sam svoj kurac. Već je bio tvrd. Skamenio se od gledanja keve.

Da li je sa mnom sve u redu? To je prvo što sam se zapitao. Kurac nije spadao. Bio je tvrd kao nikad do sad u životu. Zauzeo sam još bolju pozu u hodniku kako me majka slučajno ne bi videla kad otvori oči. Stao sam iza jednog ormana i dobro se zaklonio.

Gurnuo sam ruku u gaće, zgrabio nabrekli kurac i izvadio ga. Počeo sam da ga drkam. Voda se i dalje slivala niz majkino telo. Zamišljao sam da smo oboje zajedno pod tušem i da joj pomažem da ispere sapunicu sa tela. Zamišljam kako majka primećuje koliko mi se digao kurac i hvata ga svojim rukama, počinje da ga drka i da stenje.

Nikad nisam imao ovakve incest misli vezane za seks sa majkom. Ovo je prvi put u životu da ovako nešto zamišljam. Dopalo mi se.

gole seksi mame

Majka se naguzila

Zamišljam kako se majka guzi i kaže da joj ga ubacim u picu. Ja se kao nećkam, pa na kraju ipak pristanem.

Guram ga u picu i počinjem da guzim majku otpozadi. Njoj se to dopada. Izgleda da moja majka voli seks otpozadi.

Viče da nastavim jače. Ubrzavam. Jebem sve brže i brže. Još malo pa ću da svršim. Majka se u tom trenutku skida s mog kurca, okreće ka meni, čučne i kreće da ga puši.

Kako dobro puši moja majka. Kad bi samo znali. Uopšte mi nije jasno zašto je moj otac napustio. Ovakvo pušenje retko ko može da dobije. Sad mi već ne smeta incest seks. Prija mi. Najbolje je kad sve ostane u porodici. Šta će mojoj kevi drugi muškarac. Šta će meni neka tamo klinka koja još nije naučila da se jebe.

Seks s kevom je najbolji.

Seks sa majkom u sobi

Nakon pušenja majka predlaže da odemo u sobu. Gura me na krevet, jaše me i stavlja moj kurac u njenu picu. Jaše moj kurac i stenje. Vrišti i kaže da je incest seks najbolji i da je sve vreme bila tužna jer se nije seksala sa sinom, a ne zato jer je muž napustio.

Jaše i ne staje. Stenje i vrišti. Sokovi iz njene pice se slivaju svud po meni. Oboje smo mokri od znoja i sokova iz pice.

Ne mogu više da izdržim i svršavam u majkinu picu. Ona kaže da je to ok jer joj nisu plodni dani i da mogu uvek da svršim u nju kad nije rizično. Oboje odlazimo pod tuš da speremo znoj i sokove sa sebe. Majka ide prva, a ja za njom.

ispovesti incest seks

Majka me videla kako drkam na nju

Majka izlazi iz kupatila i vidi mene kako žmureći drkam. Ovaj seks s majkom sam zamišljao. Nije se stvarno desilo.

Kaže, Bojane, šta to radiš? Nisam znao kako da joj objasnim. Zalepila mi je šamarčinu. Dugo sam osećao sramotu zbog toga što me majka uhvatila kako drkam ispred kupatila dok se ona kupa.

Završio sam srednju školu nedugo zatim, upisao faks i odselio se od majke. Naši odnosi ni dan danas posle nekoliko godina nisu kao što su nekad bili. Majka i dalje misli da sam bolestan i poremećen zbog toga što sam drkao na nju. I dalje misli da sam to radio godinama uprkos tome što sam joj hiljadu puta ponovio da se to desilo samo tad i nikad više.

Krivo mi je što smo se majka i ja udaljili, ali bar sam imao jedno uzbudljivo iskustvo maštajući o tome bar na tren.

To je moja ispovest. Ako se i vama nešto slično desilo, molim vas napišite u komentarima. Bar će mi biti lakše. Još uvek se osećam krivim zbog svega što se desilo.

sisata hotlajn matorka iz Beograda

KLIKNI OVDE da pogledaš moje slike!

Vera, 55 godina, Kragujevac

Odlično izgledam za ženu mojih godina. Uživam kad mi muškarac jako stiska moje velike mesnate grudi. Pica mi je nekad čupava, nekad obrijana, ali je zato uvek vlažna jer sam često napaljena. Stalno mi treba seks, a ne dobijam ga koliko bih volela.

Volim sve u seksu. Probala sam analni seks i uživala. Volim kad mi uđe duboko u guzu i kad se naguzim, a muškarac mi ga gurne otpozadi.

Da li voliš seksi matorke? Hoćeš da mi čuješ glas i da pričaš sa mnom bezobrazno? Volim vruće hotlajn razgovore o seksu. Pozovi me da svršimo zajedno. Čekam te!

Ako se stidiš da me pozoveš, možeš i da mi pišeš. Klikni ovde da mi pošalješ vrelu sms poruku.

Pozovi me (iz Srbije) na broj
0906/400-095
– Cena 120 din/min
opcija 3

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069
opcija 3

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Federacije BiH) na broj 094/270-132
opcija 3

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069
opcija 3

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: