Seks sa Najboljim Prijateljem Mog Sina

gola sisata matorka

Nisam imala seks 4 meseca

Pozdrav svima. Ja sam Sanja. Imam 43 godine i vlasnica sam restorana. Dobro se držim, iako u ovim godinama žene počinju da se debljaju i opuštaju. Ja kao vlasnica ugledong restorana držim do sebe.

Imala sam jako male grudi pre nekoliko godina, ali sam ugradila silikone. Pre 7 meseci sam se razvela od muža zbog njegove prevare. Nakon razvoda meni je ostao restoran i kuća, a njemu sve ostalo što smo imali. Najvažnije je da su deca ostala kod mene (ćerka Jovana ima 20 godina i sin Dragan 18 godina).

Nakon razvoda nisam imala seks puna 4 meseca. Iako sam malo starija, bila sam jako aktivna, a pogotovo željna seksa.

Nisam znala šta da radim. Nisam želela to sa bilo kim to da uradim, a seks mi je bio baš baš potreban. Najviše mi je trebao seks da prebrodim krizu oko razvoda.

Probala sam u diskoteci da nađem nekog jebača

Jedno veče odlučim da izađem u diskoteku sa svojom najboljom prijateljicom koja je bila udata, ali je pristala da ide sa mnom. U diskoteci sam se provela super, iako su svi gledali u mene jer sam starija od svih. Ipak mnogi momci su mi prilazili čak i maloletnici, ali od mene nisu mogli ništa da dobiju osim poljupca.

Kontala sam da ću te večeri naći nekog ko će me zadovoljiti, ali mi se niko nije svideo.

Svi koji su mi se sviđali bili su tu sa svojim devojkama. Otišla sam kući oko 2 sata posle ponoći. Kad sam došla kući, odmah sam legla da spavam. Ujutru sam razmišljala što nisam nikog pokupila, barem samo da se rešim muka, da se osećam zadovljnom.

mladi jebač starijih dama

Odlučila sam, prvi muškarac koji naiđe će me jebati

Onda sam odlučila, prvi muškarac koji naiđe će me zadovoljiti. Ustala sam iz kreveta. Bila je nedelja i odlučila sam da malo pospremim po kući. Na posao nisam morala. Radeći po kući čula sam zvono na vratima. Kontala sam, deca se vraćaju od oca, jer su kod njega prenoćili prošle noći, ali ne. Nisu bila deca.

To je bio najbolji prijatelj mog sina, odnosno sin moje dobre drugarice.

Ima samo 18 godina. Mislila sam da je on suviše mlad da me zadovlji, ali je prvi koji je došao.

Pitao je za sina, a ja sam rekla da nije kod kuće, ali da slobodno uđe. Ušao misleći da će se moj sin brzo vratiti. Seo je, raskomotio se, a ja sam malo radila po kući. Nakon što sam završila s poslom, sela sam pored njega. Počela sam da ga malo ispitujem u vezi njegovih roditelja. Nakon što smo se ispričali, nastala je tišina. Niko nije ništa govorio ceo minut.

devojka puši kurac momku

Rekla sam mu da ovo ostaje među nama

Nakon toga počela sam rukom da diram njegovu nogu i išla prema njegovom međunožju. Kad sam došla do kurca, osetila sam da se jako stvrdnuo. Rekla sam mu “ovo ostaje među nama”. Pitala sam ga da li voli matorke. Nije ništa odgovorio. Mislim da je bio zbunjen i zatečen.

Otkopčala sam mu šlic i počela da pušim. Nakon jednog minuta rekao je da svršava. Svršio mi je u usta, a ja sam progutala njegovu spermu.

Počeo je da se izvinjava što nije duže izdržao, ali kaže da sam ja prva koja mu puši.

Uzela sam ga za ruku, odvela u spavaću sobu, bacila na krevet i počela uz ples polako da se skidam. Rekla sam mu da se skine. Brzo se skinuo i opet se bacio na krevet. Gledao me kako plešem ispred njega.

Nakon što sam skinula trenerku i gaćice, prišla sam mu, uzela njegovu ruku i stavila je na pičku. Gurnuo je prst unutar moje pice. Ja sam izvadila prst, olizala ga malo i ponovo vratila u pičku.

Raširila sam rukama guzove i rekla “stavljaj”

Rekla sam mu da me jebe. Legao je na leđa i pitao jel želi da se penjem na njega. Ja nisam ništa odgovarala, samo sam ga digla s kreveta, jako ga poljubila a onda sam otišla na krevet, okrenula mu ledja, raširila sam rukama guzove i rekla: “stavljaj”.

Stvaio je kurac u moju vlažnu i napaljenu picu.

Počeo je da me jebe, sve brže i brže. Vukao me za kosu, a ja sam samo govorila laganim tonom “AH AH DA JEBI ME, AAAH MMMMMM, DAAA, JAČE, JAČE”. Osećala sam se prelepo, jer u sebi imam kurac ponovo. Pomislila sam da će uskoro svršiti, ali nije. Samo je jače i jače nabijao kurac u moju vaginu.

devojka puši kurac sa povezom preko očiju

Rekla sam mu da oliže sve

Nisam želela da menjam pozu. Jebao me 10 minuta, a onda mi svršio po guzovima. Rekla sam mu da me obriše.

Krenuo je u wc po maramice, ali sam mu rekla, ne maramicama, nego oliži sve.

Nije u početku želeo, ali morao je da pristane jer sam mu rekla da može da me ima kad god poželi ako oliže sve. Počeo je lizati i sve polizao. Rekla sam mu da ne guta nego da me poljubi i prebaci sve meni u usta.

To je i uradio. Onda se obukao i otišao kući, a ja sam ostala da ležim gola u krevetu sva zadovoljna. Od tog dana pa do danas, on mi je stalni ljubavnik i jebač. Nekad imamo seks i dva puta na dan. Jednostavno sam zadovoljna onim što mi on pruža.

Pozdrav od Sanje. I verujte mi, ovo je istina, ja sam odrasla i ne želim da lažem. I za sve starije dame, probajte mlado meso ako još uvek niste. Uživaćete.

POLJUBAC.

devojka puši kurac

KLIKNI OVDE da pogledaš moje slike!

Lela, 34 godine, Novi Sad

Ja sam Lela, plavuša iz Novog Sada. Odlično izgledam i u dobroj sam fizičkoj formi. Volim kad mi momak liže klitoris. To me baš pali. Sva ovlažim i uvek doživim orgazam. Posle dobrog lizanja, moja pica je kao fontana, iz nje izlaze razni sokovi. Prska kao voda iz česme. Ako voliš da ližeš picu, pozovi me i reci mi kako bi polizao moju vrelu, napaljenu i vlažnu picu.

Pozovi me (iz Srbije) na broj
0906/400-095
– Cena 120 din/min
opcija 16

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069
opcija 16

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Federacije BiH) na broj 094/270-132
opcija 16

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069
opcija 16

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: