Nezaboravan Seks sa Klinkom

seksi plavusa velike sise

Moja omiljena fotelja

Moram Vam reći da sam ja jedan miram i povučen momak, ali toga dana, ne znam šta me je obuzelo. To jednostavno nisam bio ja. Kao da je đavo ušao u mene. Imao sam nezaboravan seks sa klinkom. Evo šta se desilo.

Krenuo sam do tetke da joj odnesem neki materijal jer su njeni i moji trebali da idu zajedno na neku svadbu, pa su trebali da naprave nekoliko torti, a tetka je bila odlična u tome. Napolju je bilo sunčano tog dana. Majsko sunce je grejalo više no obično za to doba godine. Hvatao sam hladovine ispod nadstrešnica, drveća, jer je već počeo da me obliva znoj.

Nakon dvadesetak minuta, pešaka, stigoh do tetke. Ona me ponudi da uđem, što sam ja i prihvatio, jer mi je trebalo malo predaha i da dođem k sebi od ove vrućinštine napolju. Sedoh na fotelju, jer mi je tu najudobnije da sedim kad dođem kod nje. Moje omiljeno mesto.

Svi znaju da je obožavam i obično, radi nekog poštovanja, verovatno, kad ja dođem, tu niko ne sedi, ne bi li meni drago mesto bilo slobodno za sedenje. Nisam razmažen, nego mi je ta navika ostala od malena još kad sam imao 3 godine. Tetka je otišla do kuhinje da odnese materijal koji sam joj doneo. Bio sam sam u dnevnoj sobi. Zavalih se u fotelju da malo predahnem.

Neverovatno lepa i zgodna devjoka

Trenutak kasnije, začuh krckanje poda, škripu kvake na vratima. Pomislio sam, eto je tetka, nosi mi neki hladan sokić. Imala je takav običaj. No, prevario sam se. Ušla je jedna devojka. Isprva joj ne bih dao više od 18 godina. Nisam očekivao figuru mlade devojke, pa sam ostao zbunjen, ali kad je ušla u prostoriju, imao sam vremena da je malo bolje razgledam.

Visoka, neznatno niža od mene, vitka, perfektno zaobljen struk, zanosna plava kosa. Ne skroz prava, već blago talasasto uvijena. Stomačić, u ravni sa karlicom, ravan, vidi se da je tvrd, jer je nosila majicu do iznad pupka. Butine, uh, da vam ne opisujem butine.

Bataci su joj bili ekstra. Nosila je kratku suknjicu, jedva ispod guzova.

O grudima bolje i da ne govorim. Nosila je majčicu bez bratela, samo onako, oko struka i grudi. Grudi mlade, čvrste, iako bez brusa, štrčale su van kao dve hibridne jabuke koje ne mogu da vam stanu u šaku. To moje snimanje i procenjivanje nje je trajalo otprilike dve sekunde. Ja sam samo nemo gledao i blenuo u nju, onako zavaljen u moju omiljenu fotelju.

Ona kaže da je to njena fotelja

Blago se nagnuh ka njoj. Krenuo sam polako da ustajem da joj pružim ruku da se pozdravim, kad će ona “šta tražiš u mojoj fotelji”. Ja pomislih u sebi, polako sestro, a dobar dan, ja sam ta i ta, a ona odmah zapela za fotelju.

Seo si znojav i cediš se u mojoj fotelji, viknu ona. Rekoh poluglasno, kao za sebe i sa ironičnim osmehom, drago mi je ja sam Jovan. A ona će meni, briga me ko si ti, ustaj iz te fotelje.

Ne volim kad je neko tako drzak prema meni, da je lepo rekla, ja bih ustao, takvoj ribi ne bih odoleo. I rekao sam joj, e baš neću. Imao sam smelosti to da kažem. Nisam ni znao ko je ona. Znao sam da mi nije rod ili prijatelj moje sestre od tetke, jer sam ih znao sve.

Visio sam kod tetke još od kad sam imao 3 godine. Nije komšika, takođe ih dobro poznajem. S druge strane, ja sam tu, tetkin, dolazim skoro 20 godina kod nje i voli me više od bilo koje druge dece, izuzev svoje ćerke, naravno.

Svađali smo se oko fotelje

I tu ja još jednom ponovim, baš neću da ustanem, i zavalih se još dublje u fotelju. A ona je složila neku facu, onako ljutitu. Nije bila svesna koliko je izgledala seksipilno sa tim izrazom lica. Prođoše me žmarci.

U tom trenutku začu se glas iz hodnika, deco idem ja do dragstora, nestao mi šećer, vraćam se za desetak minuta. Samo pomislih, ako ću ovu da slušam još deset minuta o njenoj fotelji. Nadao sam da će da umukne, ali devojka nije prestajala da priča. Zapela za tu njenu fotelju, kao da je ona pravila i kao da ima zlata u njoj.

Nisam znao ko je ona i kako to može da bude njena fotelja, kad svi dobro znaju da ja najviše volim da sedim na njoj.

Pošto sam video da sa njom ne može da se izađe na kraj, jednostavno sam se pretvarao da je ne čujem i okrenuo glavu na drugu stranu. Bacio sam pogled kroz prozor, drveće je uveliko bilo olistalo, ptičice skaču i cvrkuću na granama. Pomislih, bolje da gledam u prirodu nego u ono čudovište.

Nije prošlo ni par sekundi, kad, začu se pljas i osetih neku vrelinu na obrazu. Bezobraznica mi je opalila šamar i stala onako iznad mene, misleći da me je tim šamarom uplašila.

Pobesneo sam

E tad je u meni nešto proradilo, ali ne bes i mržnja, nego mi se otkačio neki kliker u mozgu verovatno i odjednom se mržnja pretvorila u strast. Neka vatra počela je da kulja u meni. Počeo sam brže da dišem, a srce ubrzano da mi kuca.

Sve je to trajalo par trenutaka. Ja sam sve vreme bio ukočen, kao da nisam ni odreagovao na njen šamar, ali se u meni iznutra nešto menjalo.

Pomislivši da ne reagujem na nju, devojka je krenula još jednom. Nisam shvatio šta se dešava dok njena ruka nije prišla suviše blizu mom obrazu. Munjevito su mi proradili refleksi i desnom rukom zaustavio njenu. Srce je već htelo da mi eksplodira. Ne znam koju je facu ona složila jer nisam ni obratio pažnju.

Tebi treba jedan dobar kurac droljo

Kako sam držao njenu ruku, ustao sam brzo iz fotelje, pokretom ruke njenu ruku sklonio sa puta i naglim okretom, našao sam se iza nje i dalje držeći njenu ruku. Obuhvatio sam je obema rukama oko njenih, te se našla zarobljena i stisnuta ne mogavši da mrdne. Onako besnim glasom, upitah je, šta hoćeš kučko. Hoćeš tvoju foteljicu. Hoćeš foteljicu.

Tebi treba jedan dobar i veliki kurac droljo, a ne fotelja.

Ona se nađe u čudu. Nije očekivala ovako nešto. Reče, pusti me manijače inače ćeš da vidiš posle. Ja mudro odgovorih, ok, posle, a šta ćemo sad. Za to vreme, kita mi se polako diže i udara u njeno čvrsto dupence.

Činilo se da je haljinica od nekog čvrstog materijala, ali očigledno da nije, jer sam kurcem uspeo da osetim njen razdeljak guzova. E tad se još više ukruti i mislio sam pući će ako ga ne oslobodim pritiska.

Ona vrisnu, jel se to tebi digo, sklanjaj ga odatle momentalno, kretenu.

Rešio sam da kurcem prevaspitam droljicu

E tu mi puče film. Kakva mala razmažena i uobražena ćurka. Ona će mene da vređa. Samo mi prolete kroz glavu, tetka nije tu minimum još deset minuta, dovoljno dugo da se ispraznim nad ovom plavom droljicom koja je umislila da je kraljica.

Gurnuh je na krevet otpozadi. Ona pade po dužini sa zgrčenim rukama i umršenom kosom od rvanja. Malo je zastenjala. Dohvatih da joj milujem onu njenu prokleto dobru butinu, a kurac još malo pa da mi pukne.

Imala je prelepe noge i još lepše butine.

Ipak, nisam hteo da joj ga gurnem, jer nisam želeo da ispadne kao silovanje. Jesam se malo zaneo, ali sam se pribrao. Pustih njenu butinu i rekoh, izvini, ne znam šta mi bi i krenuh ka wc-u da se osvežim i povratim.

Stenjala je i tražila da je karam

Ona zastenja i promumla, mmm, gde si pošao sad, vrati se i dovrši ono što si započeo. Ja u čudu rekoh, molim. Ona, sva sam se napalila kad si me onako stegao otpozadi i gurnuo na krevet. Baš imaš jake ruke, dovrši ona. Stajao sam pored vrata, a u mojoj glavi praznina, ni o čemu nisam razmišljao, bio sam zbunjen i zatečen.

Ona koja me je psovala do pre 2 minuta, sada hoće moj kurac. Učinilo se kao večnost, a trajalo je par trenutaka. Ne razmišljajući više, bacio sam se na nju otpozadi, zgrabio njeno prelepo dupe obema rukama i počeo da ga stiskam i mesim, kao da su najlepše sise na svetu.

Dupe joj ima tako nežnu kožu kao bebina guza, dok je istovremeno tako čvrsto, seksi i jebozovno, da sam počeo da se tresem od uzbuđenja.

Stiskao sam joj dupence i želeo da joj ga zavučem što pre. Krenuh da joj skinem gaćice, ali njih nije bilo.

Tragao sam za tračicom, misleći da je nosila tange pa da povučem onako grubo, da je pocepam, ali cura nije imala ni tange. Pomislih u sebi, koja drolja, svuda ide spremna.

Zadigoh joj suknjicu, jer nisam mogao da je skinem zbog kaiša, opalih joj jedan jak šamar po guzovima, tako da se zanjihaše par puta levo-desno. Munjevito sam skinuo šorc i bokserice i krenuo da joj ga zavučem u njeno slatko dupence. Toliko je bio čvrst da bi joj analni otvor probio u sekundi.

Pušila mi je kurac i balavila ga

Skočih na nju da joj ga zavalim, kad, ona se okrenu i zapita me, je li bre ti, gde si pošao. Pali mali i zaboravi da si me sreo, nema ništa od ovoga. Munjevite misli mi prođoše kroz glavu, gde ćeš kučko, šta ti misliš, da možeš tako da odeš. Ne rekoh glasno, ali se to jasno videlo na mom besnom i poludelom izrazu lica.

A ona, nije otišla, samo je stajala nepomično i smeškala mi se. Kao da me je zadirkivala da bih poludeo još više. I potvrdila je moju tezu, šalim se macane, samo sam htela da te razbesnim, volim kad si divalj.

A ti bi prvo u moju guzu. Gde god, to mi je bila najbliža rupa, odgovorih. Najbliža, zavodljivo reče i nasmeja se.

Prisloni svoju slatku desnu ručicu na moje grudi i blago me gurnu na kauč. Raširi mi noge i baci se usnama na moju udrvljenu kitu.

Krenula je da ga liže tako strasno, da ga pljuje i balavi po njemu. Nijedna mi ga nije tako pušila do sad.

Nisam znao šta joj je, a onda videh šta je želela da uradi. Kao vakumom, uvukla ga je u svoje grlo. Skliznuo joj je u grlo munjevitom brzinom. Uplašio sam se da ga više neću videti, toliko se brzo desilo.

Osetio sam neku vakuum pumpu kako ga vuče i pokušava da smesti još malo kurca u grlu. Kao da joj je ovih mojih 22 centimetara bilo malo.

Inače, imao sam manju kitu, oko 18 centimetara, do pre par godina, a onda sam krenuo rekreativno da se bavim sportom, trčanje i teretana i kita mi je za dve godine narasla za još četiri centimetara.

Plakala je od dobrog seksa

Nisam znao da li je od toga ili nečeg drugog, ali shvatio sam to tako, kao da je zbog fizičkih aktivnosti. Primetih da je levo oko počelo da joj suzi, a lice joj se zacrvenelo, ali nije želela da ga izvadi iz svojih usta.

Popustila je malo, negde do sredine, tako da je moja kita ponovo uvidela svetslost dana ili bar deo nje. Zatim ga je ponovo uvukla, ovog puta kao da je mogla još dublje, ali kad je smestila celih 22 u grlu, nije imalo šta više. Učinilo mi se kao da želi i muda da mi proguta, ali to bi bilo suviše ludo čak i za nju, čini mi se.

Zadržala ga je u ustima par sekundi, malo ga promuljala levo-desno i ponovo popustila.

Nije bilo trećeg gutanja do kraja, već jednog žestokog pušenja moje velike udrvljene patke. Toliko je bilo pljuvačke na njemu, da je već počela da mi se sliva po jajima, a ona ga je sve brže i brže pušila. Imao sam osećaj da ću da svršim, ali sam bio siguran u sebe, jer sam imao dobru kontrolu svršavanja.

Mogao sam da zadržim spermu u kurcu sve do trenutka kad treba da se tečnost izlije napolje. Bio sam maksimalno opušten i uživao u njenom marljivom radu. Baš me je uplašila kad ga je izvukla iz usta i zarežala kao divlja zver na njega. Pomislio sam da će da ga otkine u sledećem naletu.

Još jedna runda pušenja i drkanja moje kite

Zinula je kao da želi da ga odgrize, samo što nije to uradila, već ga je progutala celog, onako iz jednog krupnog zalogaja, kao da jede sendvič pun priloga koji je veći od njenih usana pa mora da zine kao nilski konj da bi ga zagrizla.

Glava je nastavila da joj radi napred-nazad, a moja dugačka kita je uživala. Desnom rukom mi je uhvatila muda i počela da ih stiska i masira dlanom. Vrisnuo sam. Bilo je toliko dobro da nisam mogao da se suzdržim da ne vrisnem.

Promenila je ruku i uzela moja jaja u levu, a desnom me uhvatila za kitu i počela da ga drka. Sviđa ti se to, upita me. Ne odgovorih joj ništa jer sam ostao bez glasa od svog tog silnog uzbuđenja.

Navukla je ponovo svoje usne na moju kitu. Levom mi je masirala jaja, desnom ga drkala, a vrh kite mi je lizala i muljala po ustima. Vremenski ne znam koliko je trajalo jer sam totalno odlepio i ona moja priča o suzdržavanju da ne svršim, zaboravite na to.

Devojka mi ga je tako dobro odradila, da je moja sperma prosto izletela u njena usta. Nisam razmišljao ni gde svršavam ni koliko, ni da li će da joj smeta. Ona ga je pušila, drkala i masirala, a ja sam svršavao u njena alava usta. Istovario sam gomilu sperme u njena nezasita kurvinska usta.

Kad sam svršio odahnuh, a ona ga je i dalje lizala i nije prestajala. Ja rekoh, ok, dosta, svršio sam, ali ona kao da me nije slušala. Samo me pogledala, progutala spermu i nastavila da puši. Znate onaj osećaj kad svršite, pa vam treba bar dva minuta da odmorite kitu da biste mogli da nastavite ponovo. Sa njom mi se to nije desilo.

Vikala je da joj ga nabijem do kraja

Kad sam video kako je slasno progutala spermu, digao mi se ponovo istog trena. Samo ga je oblizala, polizala ga celog koliko se to moglo i pitala me, jesi li spreman. Pomislih, kad god ti kažeš sestro. Ovo je za nju bio tek početak. Ja sam bio spreman, ali sam se u trenutku setio tetke i toga da će ona uskoro da se vrati, ali me zabolela kita za to.

Bio sam toliko naložen da sam razmišljao erekcijom, a ne mozgom. Potvrdih da sam spreman i ustadoh sa kauča. Ona je još klečala i onako ustajući, u naletu, zabio sam joj kitu u usta da ga oseti još malo pre nego joj ga zavalim u pičku.

Obema rukama sam joj uhvatio glavu i gurao je napred-nazad, dok sam ja to isto radio telom nabijajući joj kitu u usta. Jebao sam je u usta sve brže i brže. Nijedna druga ne bi podnela tako nešto, ali je ova cura itekako dobro podnosila. Samo ga je gutala, lizala i balavila.

Naglo ga izvadih, podigoh je sa zemlje, čvrsto stegnuh za ruke i odgurnih na fotelju. Pomislih da bi bilo dobro da se kresnemo tamo odakle je sve ovo počelo.

Ona pade na fotelju, sama raširi noge i razdra se, sad mi ga zabij do kraja. Zabij mi ga do kraja, jel čuješ. Bacih se na kolena, morao sam, jer mi je njena pička bila u toj visini i gurnih joj ga duboko u njenu uzavrelu pičkicu. Brže, reče. Brže, ponovi ona. Brže, sad je već počela da viče.

Podigoh se sa zemlje, jer ovako klečeći na kolenima ne mogu brže od ovoga. Stao sam čvrsto na zemlju stopalima, čučnuo i zavalio joj ponovo kurčinu u pičku.

Svršila je po mojoj kiti i jajima

Ovog puta sam bio kao povratna sprega, kao akcija i reakcija. Bilo mi je lakše da se njišem tamo-vamo polučučeći u stojećem stavu. Povukao sam je ka sebi pa je ono njeno dupence bilo van fotelje i njihalo se. Karao sam je tako dobro i brzo da smo oboje vrištali kao ludi. Pomislih na tetku, šta ako se vrati, a mi vrištimo.

U tom trenutku ona mi se tako jako nabi na kurac, da su mi misli o tetki i njenom povratku odletele i nisam više razmišljao o tome. Nisam razmišljao ni o čemu. Jebao sam je jako, brzo i snažno.

Bila je veoma vlažna. Kao da smo bili u vodi, a ne na suvom. Njena sluzava tečnost obavijala je ceo moj polni organ, a višak se slivao po mojim jajima i na tepih. U trenutku je ostala bez glasa, samo je jako zinula, a onda je u kratkim navratima ispustala kratke krike zadovoljstva.

Svršavala je. Tečnost je krenula još više da obliva moju kitu i jaja, ali se ona nije zaustavljala dok nije svršila do kraja.

Zastala je na trenutak, uzdahnula duboko i odgurnula me nogama tako jako da sam pao na zemlju. Noge su mi bile slabe od svog tog uzbuđenja tako da nisam više mogao da se držim na nogama.

Uzjahala me i krenula da se nabada na kurac

Ustala je sa fotelje i tiho progovorila, sedi. Ja nemo poslušah, sedoh, a kita mi je zurila u plafon kao da je pička gore negde, a ne ispred. Bio je tako dobro dignut, kao nikada do sad u mom životu. Pohvali ga, kako ti je lep i prav. Nasmeja se, a zatim sede na njega od unatraške. Nogama je u raskoraku stojala na patosu, rukama se pridržavala za kolena, a zatim promenila položaj pa se uhvatila za naslone fotelje.

Mešala je levo-desno, napred-nazad, u krug, na sve moguće načine, a sve vreme se slatko i zadovoljno smešila i uzdisala.

Kao da je pravila malu pauzu od žustrog seksa. To je sve bila predigra za ono što je dolazilo. Nisam znao da neko poseduje takvu tehniku.

Cura je krenula tako divljački da se nabada na moj kurac, tako jako i tako duboko, da sam po prvi put osetio neki novi čudesni osećaj. Nisam znao kako da ga opišem. Znam da sam samo zinuo i nisam ispustao ni glasa dok je to radila. Rukama sam čvrsto držao naslone fotelje kao da će neki tornado da me oduva.

Tako dobro se nabadala da prosto nisam znao šta da kažem ili uradim. Sedeo sam nepomičan i uživao kao neki lord. Ona je uzdisala i vrištala od zadovoljstva. U jednom trenutku je stala, uhvatila me svojim rukama za moje i povukla kao da želi da ustanemo sa fotelje. Ustali smo, ne vadeći kitu iz pičke.

Jebao sam je otpozadi u pičku

Pustili smo korak-dva do prozora. Uhvatila se za ram prozora i samo zastenjala. Želela je samo da promenimo pozu i da nastavim da je jebem otpozadi u pičku. Mislim da je i njoj i meni to bio omiljeni deo jer smo oboje odlepili za vreme prcanja stojećki otpozadi u picu.

Sada mi je bilo najlakše da je tucam, jer smo oboje stajali, nismo bili priklješteni u fotelji. Uhvatio sam je za guzove, još jednom pomislio koliko su lepi i čvrsti i krenuo da je nabadam na moju kitu kako samo ja to znam i umem.

Moja kurčina je munjevito izlazila i ulazila u njenu razjebanu pičku. Sekret je kapao na sve strane. Vrištali smo u zanosu.

Tada primetih da joj još uvek nisam skinuo majčicu. To se skoro nikad nije desilo do sada. Obično prvo skinem curu pre seksa, ali nju ne. Seks je bio toliko dobar da mi to nije ni palo na pamet. Kako joj je majčica bila bez bratela, samo sam je povukao na dole, prema struku, tek toliko, da joj razgolim njene mladalačke čvrste grudi.

Zgrabio sam je od pozadi za sise i mesio ih. Stiskao sam ih sve jače i jače, a njoj to nije smetalo, čak joj je i prijalo. Palcem i kažiprstom sam joj stiskao bradavice i snažno ih vukao ka sebi kao da želim da ih iščupam.

Da li od bola ili uzbuđenja, jako se razdrala i prorežala kroz zube, ali nije mi rekla da prestanem da ih stiskam. Obuhvatio sam ih ponovo mojim šakama i vukući je za sise, nabijao je na kurac koji samo što nije svršio.

Želela je analni seks

Spremao sam se da ga izvadim i svršim joj po leđima, kad, ona stade i reče, promeni rupu. Promeni rupu, prođe meni kroz glavu, ne razmišljajući uopšte o značenju tih reči od silnog uzbuđenja. Promeni rupu, prođe mi još jednom kroz glavu, a ja opet ništa. Još nisam došao sebi od ovog jebanja.

Promeni rupu, kao da mi se neki glas razdra u mojoj glavi, aha, vuknuh u sebi. Ona želi analni seks. Patka mi je bila toliko sluzava od njenog sekreta da sam samo taj sekret utrljao po njenoj analnoj rupici i krenuo glavom kroz zid.

Nikad do tada nisam jebao devojku u dupe, tako da nisam znao šta me očekuje.

Mislio sam da je kao pička, pa sam hteo da joj ga brzo uvalim. Znao sam da je čmar tesniji od pice, ali rekoh, sa ovakvom kitom probiću i kamen ako treba. Ispalo je da je devojka imala razjeban čmar i da nije bilo poteškoća oko ulaska, ali je ipak bilo drugačije nego kod pičke.

Za razliku od njene rascepane pizde, u čmar joj je moja kita ulazila malo sporije iako joj je i čmar bio razrađen. Ulazak je trajao par trenutaka, a ja sam imao neki debilni osmeh na licu kao da prvi put imam seks. Potrajalo je malo dok se čmar navlažio, a onda sam krenuo da je cepam u bulju.

Cura kao da je svemu tome težila sve vreme i kao da je ovo bila priprema za finale. Uživala je glasno stenjući. Grizla je donju usnu od zadovoljstva, trljala levu sisu desnom rukom. Videh da je devojci potrebna pomoć, pa dohvatih sise i čvrsto ih stisnuh. Nabijao sam joj ih ka vratu pa vuko ka stomaku, kao da grebem po nekoj hrapavoj površini.

Svršio sam joj u bulju

Gurao, kao da razvlačim testo za hleba, pa ponovo vukao, ovog puta, blago grebući je noktima. Prešao sam joj noktima preko bradavica, a ona je ispustila jedan brz i kratak krik kao da je uživala u tom kratkom trenutku.

Sve to kombinovano sa analnim seksom, pružalo je oboma neverovatno seksualno zadovoljstvo. Kad se bulja dovoljno navlažila i patka počela lakše da klizi unutar čmara, ubrzali smo celu stvar. Bilo je kao karanje u pičku. Sve brže i brže.

Rekla je, u bulju, svrši mi u bulju i nastavila da stenje i uživa nabadajući mi se na kurac.

Žmurio sam, a glava mi je bila okrenuta ka plafonu. Usta su mi bila otvorena sve vreme, jer sa ovakvim blaženim zadovoljstvom, prosto ne mogu da ostanu zatvorena. Stenjali smo i ja i ona. Iako smo postigli dovoljnu brzinu nabadanja, ona je pokušavala još brže.

I ja sam se potrudio svojom tehnikom da ubrzam koliko se može. Sve brže i brže, sve brže i brže, prestala je da stenje i krenula da vrišti, jako, jače, još jače, vrištala je kao luda i istovremeno svršavala. Meni je sperma krenula i ispunila njenu guznu šupljinu.

Napunio sam joj čmar spermom. Svršavao sam i svršavao, kao da nije bilo kraja.

Pušila mi ponovo posle analnog seksa

Dok sam stajao onako ukipljen, ona se skinu sa kurca, kleknu na kolena preda mnom i ono malo sperme što je izlazilo iz kurca krenula da guta. Nisam mogao da poverujem kad sam je video da je posle analnog seksa progutala ponovo ceo moj kurac i sisala ga kao na početku.

Uhvatila me desnom rukom za muda, ovog puta snažnije nego pre i stiskala ih i snažno trljala kao da je želela da iscedi što više sperme iz njega.

Čak i kad sam prestao sa svršavanjem ona je nastavila da ga sisa. Oblizala mi ga je celog i počistila. Progutala je svu spermu i oblizala ga celog. Nije želela ništa da se baci. Dohvatila je neku papirnatu maramicu sa police i obrisala pljuvačku sa usana i blago prešla preko pice i dupeta, ne obrisavši sve. Rekla mi je tiho, da mi ostane za uspomenu i namignu mi.

Tetka se vratila

U tom trenutku čulo se otključavanje vrata i tetkin glas. Deco, stigla sam. Kupila sam vam sok. Sad ću da vam donesem.

Pogledom sam tražio svoje stvari po sobi, a ona je u dva pokreta navukla njenu suknjicu i podigla majčicu preko sisa. Bilo bi mi glupo da me tetka uhvati golog u njenom stanu. I meni je malo trebalo da se obučem.

Usporilo me je to što su mi sve stvari bile naopačke okrenute, ali tako je to kad je u pitanju divlji seks pa ne vodite računa kako se skidate.

Ona je samo rekla, izvini, moram da idem i u dva koraka napustila sobu. Dok sam ja stigao da išta kažem, onako, sa pantalonama do pola navučenim, ona je već izletela iz stana i otrčala niz stepenice. Obukao sam se i krenuh za njom, ali u tom trenutku začuh tetkine korake u hodniku i odlučih da se vratim u dnevni boravak.

Nikad neću zaboraviti ovaj seks, a ni Mariju

Gde je Marija, upita me tetka. Ko, zbunjeno pitah. Marija, komšika. Komšika? Bio sam još više zbunjen. Mislio sam da znam sve komšije, pomislih u sebi. Tetka nastavi, cura iz susedne zgrade, ćerka profesorke Milijane, moje kolegenice sa posla. Svratila je da joj objasnim nešto iz fizike. Bila je u wc-u kad si ti došao, verovatno je otišla dok sam izašla po šećer.

Moguće, potvrdih ja, nikoga nisam video od kad sam došao, slagah. Komšika, pomislih u sebi, onda neće biti problem pronaći je.

Zahvalih se tetki na soku i zadovoljno pođoh kući, a usput bacih pogled na susednu zgradu nadajući se da ću videti Mariju negde na prozoru. Ovo je bilo najbolje jebanje u mom životu i sigurno ga nikad neću zaboraviti, kao ni nju.

 

glatka i obrijana pica

KLIKNI OVDE da pogledaš moje slike!

Stanislava, 21 godina, Kula

Nevaljala i uvek sa kvarnim mislima. Pica mi je uvek vlažna. Volim da je diram i lako se napalim. Imam jedan veliki dildo kojim se igram i guram ga u picu. Volela bih da mi neko gurne pravu stvar. Toliko se napalim čim pomislim kako mi neki momak ubacuje svoju alatku pravo u moju napaljenu pičkicu, da iz nje odmah prskaju razni sokovi.

Ako si nestašan i hoćeš da pričamo o nekim bezobraznim stvarima i da svršimo zajedno preko telefona, pozovi me na moj hotlajn broj!

Pozovi me (iz Srbije) na broj
0906/400-095
– Cena 120 din/min
opcija 63

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069
opcija 63

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Federacije BiH) na broj 094/270-132
opcija 63

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069
opcija 63

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: